"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/03/2011

La Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat presenta el Mapa Urbanístic de les Illes Balears

La nova eina digital aproparà al ciutadà tota la informació urbanística dels municipis de la Comunitat, amb plànols, normatives i la situació al detall de cada parcel·laEl conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens; el director general d’Ordenació del Territori, Bernat Aguiló; i el gerent de Serveis d’Informació Territorial de les Illes Balears (Sitibsa), Joan Francesc Canyelles, han presentat avui el Mapa Urbanístic de les Illes Balears (MUIB).

El MUIB, que estarà operatiu d’aquí a uns mesos, farà publica i accessible, a través d’internet, tota la informació dels municipis de les Illes Balears. Aquesta nova eina aproparà i oferirà a qualsevol ciutadà els plànols, les normatives i els documents urbanístics de cada municipi, i arribarà al detall de cada parcel·la, amb una informació concreta sobre la seva situació urbanística actual i la comparació amb normatives anteriors.

D’aquesta manera, el MUIB facilita a tots els ciutadans l’obtenció d’informació urbanística de la Comunitat, de manera harmonitzada i estandaritzada, i amb una terminologia i un llenguatge unificats. Així mateix, tenir tota aquesta informació a l’abast suposarà majors facilitats i la simplificació de qualsevol tramitació de caire urbanístic, a més d’una major seguretat jurídica per a la persona interessada.

El conseller Vicens ha destacat que el MUIB contribuirà a la transparència de la informació urbanística perquè aproparà al ciutadà unes dades que, fins ara, resultaven complicades d’obtenir i agilitarà el funcionament de les Administracions. 

Aquesta nota informativa adjunta un document de presentació del MUIB.

Enllaços

Document de la presentació (a través de la web de la Conselleria)


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: