"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/03/2011

Biel Barceló: “Serem una força absolutament determinant a l’hora de conformar governs progressistes”

Els líders de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa han presentat avui la nova imatge i les principals propostes electorals basades en polítiques d’esquerres, progressistes, nacionalistes i ecosocialistes que permetran fer front a la corrupció i a l’actual crisi econòmicaEl secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, el coordinador d’IniciativaVerds, David Abril, i el president d’Entesa per Mallorca, Biel Huget, han presentat públicament avui la imatge de la coalició electoral integrada per les tres formacions polítiques. Una coalició, tal i com han reconegut tots tres, amb vocació de govern que es consolida amb aquesta unió com la tercera força política de Mallorca i les Illes Balears.

 

“Conformam la formació política amb més potencial de creixement perquè sumam el mallorquinisme política, l’ecosocalisme i el nacionalisme progressista”. Biel Barceló ha explicat d’aquesta manera que la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa es presenta a les eleccions per governar, per consolidar un projecte polític iniciat aquesta legislatura per lluitar contra la crisi econòmica i lluitar contra la corrupció. “Aquesta potencialitat ens dur a ser la tercera força política de Mallorca i de les Illes Balears, una força absolutament determinant a l’hora de conformar govern progressistes”.

 

“Representem una coalició que té una característica molt important i és que neix arrelada al territori, amb polítiques arrelades a Mallorca i les Illes Balears, polítiques fetes per la gent d’aquesta terra i per a la gent d’aquesta terra”. Barceló ha afegit que l’acord entre els tres partits es repetirà a la majoria dels municipis de Mallorca, i per tant, és una coalició amb un fort caràcter municipalista.

 

 

El president d’Entesa per Mallorca, Biel Huguet, ha expressat la satisfacció del seu partit pel fet d’haver aconseguit culminar un procés per conformar “una coalició sòlida i seriosa que serà, per damunt de tot, útil perquè podrem contribuir a consolidar-nos com la primera força política progressista”.

 

Per la seva part, David Abril, coordinador d’IniciativaVerds, s’ha mostrat molt satisfet perquè la incorporació d’Entesa per Mallorca a la coalició suposa conformar “l’opció electoral més útil per aconseguir majores progressistes a Balears, sobretot en un moment de recomposició dels mapes polítics, quan la dreta està més dividida que mai i mentre es creen nous partits que busquen el seu espai”.

 

Tots tres han insistit en què les properes eleccions del 22 de maig seran decisives perquè la ciutadania esculli la millor opció per sortir d’aquesta crisi i enfortir l’economia de les Illes Balears amb polítiques netament d’esquerres, progressistes i ecosocialistes.

 

A més, s’ha anunciat que en Jaume Sansó, membre d’Entesa per Mallorca, exerceix a partir d’avui com a portaveu de la coalició.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: