"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/03/2011

El PSM-EN de Llubí reelegeix Biel Vicens per conformar un govern d'esquerres i nacionalista

Biel Barceló recolza la feina feta pels regidors a l'oposició i es mostra convençut que Vicens aconseguirà els suports necessaris per trencar amb la majoria del PP

L'agrupació del PSM-EN de Llubí escull l'actual portaveu del grup municipal a l'Ajuntament per liderar el projecte polític que ha de permetre un canvi a la batlia del municipi. Biel Vicens és l'encarregat de mantenir el compromís que ha mostrat durant tota la legislatura tant l'agrupació nacionalista com el grup de regidors per tal de fer realitat una majoria d'esquerres a l'equip de govern municipal.


El secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha acompanyat Vicens durant la seva presentació pública com a candidat. Una cita que ha servit per analitzar que l'agrupació de Llubí té moltes possibilitats de millorar els resultats electorals i augmentar els suports dels llubiners.


Vicens ha assegurat que el seu compromís amb Llubí es manté ferm i ha agraït a tots els membres de l'agrupació el seu compromís també amb el poble. Barceló, per la seva part, ha destacat l'honestedat que han demostrat el regidors del PSM-EN amb la seva tasca a l'oposició durant aquesta legislatura.

Enllaços

Web del PSM-EN de Llubí


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: