"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/03/2011

Inventari de camins a Esporles

L’Ajuntament d’Esporles vol assegurar la titularitat i l’ús públic dels camins públics del terme amb la incorporació de l'inventari municipal dins el Catàleg de Camins del Consell de MallorcaEl plenari de l’Ajuntament d’Esporles va acordar el passat 24 de febrer , incorporar a l’Inventari Municipal tots els camins considerats públics al Catàleg de Camins del Consell de Mallorca (document adjunt). A més, es va comprometre a obrir un expedient d’investigació als camins amb indicis de titularitat pública en els casos en que aquesta no es troba prou documentada.

 

L’objectiu de l’Ajuntament és incloure a les Normes Subsidiàries i a l’Inventari Municipal el màxim nombre de camins per tal de preservar els usos viaris i protegir els camins amb interès constructiu. Aquesta mesura resoldrà la situació d’alguns camins amb un elevat indici de ser de titularitat pública, però que no tenen un ús plenament públic com és el cas del camí d’Esporles-Valldemossa, el camí dels Pescadors, el camí vell de Palma,  el camí de Son Malferit-Palma, etc.

 

La investigació dels camins esmentats s’iniciarà una vegada complert el termini d’un mes d’exposició pública del Catàleg de Camins d’Esporles, el qual resta a disposició dels interessats a la pàgina web de l’Ajuntament i a les oficines municipals. Durant aquest període de 30 dies comptador des de la data del plenari, les persones afectades podran fer les al·legacions que vulguin sempre que acompanyin la documentació oportuna per tal de fonamentar les al·legacions.


Documents

Inventari de Camins (1) (154 KB)
Inventari de Camins (2) (113 KB)
Catàleg de camins (340 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: