"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/03/2011

El Parlament aprova protegir als treballadors fixos discontinus

El grup parlamentari del BLOC i PSM-Verds aconsegueix aprovar una Proposició No de Llei per tal de modificar la Llei General de la Seguretat Social i garantir protecció per als desocupatsLa sessió plenària d’aquest dimarts va aprovar una Proposició No de Llei impulsada pels grups parlamentaris del BLOC i PSM-Verds i Eivissa pel Canvi amb l’objectiu de millorar l’acció protectora de la Seguretat Social dels treballadors fixos discontinus, especialment pel que fa a la desocupació.


Per això, es proposa una modificació de la Llei General de la Seguretat Social per tal de proporcionar estabilitat laboral a aquelles persones que treballen en activitats econòmiques estacionals. A la nostra comunitat, hi ha prop de 35.000 persones que treballen en el sector turístic i amb contractes discontinus.

 

Els diputats del PP i PSOE, aquest cop sí, han donat suport a aquesta PNL després que votassin en contra d’una esmena a la Llei d’Acompanyament dels Pressupostos Generals de l’Estat que va presentar el senador Pere Sampol el passat exercici de 2009.


A continuació trobareu la intervenció del diputat Antoni Alorda, qui va defensar al Parlament la iniciativa.

 


Documents

PNL fixos discontinus (83 KB)
Intervenció Antoni Alorda (45 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: