"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 04/03/2011

PSM-IniciativaVerds de Palma coincideix amb la Plataforma A.G.E.S.A. en qu猫 Gesa ha de ser un espai per a la creaci贸 i participaci贸

La coalici贸 nacionalista i ecosocialistes de Ciutat es reuneix amb l鈥檈ntitat que representa fins a deu associacions ciutadanes per tal d鈥檃profundir en el model de gesti贸 p煤blica i participativa i convertir l鈥檈difici en un espai de creaci贸 i formaci贸La coalició del PSM-IniciativaVerds de Palma ha mantingut una trobada avui amb el representants de la Plataforma A.G.E.S.A (Activació i Gestió d’Espais Socioculturals i Artístics) per tal analitzar i concretar propostes de futur per a l’edifici, ara en desús, de Gesa. Ambdós organitzacions han coincidit en què l’ús principal de l’edifici ha de ser públic i participatiu. És a dir, dirigit per i per a la ciutadania de Palma.

 

“Volem que sigui un espai cogestionat entre entitats cíviques i l’Ajuntament de Palma per oferir a tots els palmesans activitats i projectes que reforcin el teixit associatiu de la ciutat”. Antoni Noguera, membre de la coalició nacionalista i ecosocialista i coordinador de Joventut de l’Ajuntament de Palma, ha explicat als representant de la Plataforma A.G.E.S.A el plantejament d’usos públics i oberts per als ciutadans d’aquesta infraestructura.

 

Els presents han coincidit plenament en la necessitat d’espais participatius per a les associacions de Palma, tant a nivell creatiu com de formació. Per això, coincideixen en què 3 de les plantes de l’edifici de Gesa s’han de gestionar de manera democràtica i participativa entre associacions i entitats socials i el consistori.


L’objectiu final és convertir un edifici ple de possibilitats com és el de Gesa, actualment en desús i sota propietat municipal, per oferir als ciutadans un lloc, un entorn propi i públic per promoure la cultura, la integració ciutadana a través de la gestió compartida, però també l’expressió personal i social.

 

La Plataforma està integrada per deu entitats, i aquestes són: IMAGONEM, associació de teatre sense fronteres, Associació Anem, Associació Barri TV, Associació Espacio Esfera, Cofradia Crist del Sant Poder, Associació Thakhin-Runa, ASssociació Arte en Rueda, Associació S’Entreforc, Associació Anem, i l’Associació Cent per Cent Nosaltres.

 

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: