"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/03/2011

El PSM-INICIATIVAVERDS de Palma reivindica l’aprofitament de la Torre d’en Pau per a usos veïnals

Els candidats de la coalició a Palma prioritzen la utilització d’aquest equipament per a Ciutat durant una visita al barri del Coll d’en Rabassa i es reuneixen amb veïns i comerciants per conèixer de prop

  

Antoni Verger i Marisol Fernández realitzen reunions amb entitats associatives de les diferents barriades de Palma per tal d’establir els primers contactes com a candidats i també amb l’objectiu de conèixer de prop i de la mà dels propis veïns les seves preocupacions i necessitats. Els candidats de la coalició integrada pel PSM-EN i INICIATIVAVERDS a Ciutat visiten en aquesta ocasió el Coll d’en Rabassa.
Antoni Verger s’ha mostrat molt interessat per la gran oportunitat que significa aquest recinte de gran valor no sol per la barriada sinó per a la ciutat de Palma. “La Torre d’en Pau té molts espais oberts i estàncies que poden resoldre necessitats d’associacions cíviques del Coll, per tant s’han d’obrir les portes d’aquest recinte i habilitar les sales interiors per les activitats dels veïnats”.
Els representants de la coalició de Ciutat han visitat la Torre junt amb la regidora de Cultura, Joventut, Patrimoni i Política Lingüística de l’Ajuntament, Nanda Ramon, així com el delegat del PSM-EN al barri, Antoni Martorell. Tots han estat d’acord en qualificar de desoladora la imatge que presenta el recinte ja que els accessos a les antigues dependències militars es troben tapiades i en desús.
Verger es mostra partidari d’oferir aquests espais oberts, com són el pati d’armes, el que podria ser petit escenari a l’aire lliure i una passarel·la que envolta la fortificació emmurallada, convertint aquest recinte en una gran oportunitat per a la barriada. “Res justifica que s’hagi mantingut tancat tant temps. Al barri hi ha una manca d’equipaments esportius, idò es pot habilitar una zona per convertir-la en una pista de bàsquet, per exemple”.

VISITA AL BARRI  

Antoni Verger i Marisol Fernández han aprofitat la visita al Coll d’en Rabassa per trobar-se amb alguns comerciants de la zona i establir els primers contactes per tal d’oferir-los la seva col·laboració i ajuda. A més, s’ha reunit amb representants de l’Associació de la Tercera Edat de la Senyora del Carme.
El PSM-INICIATIVAVERDS de Palma també s’ha reunit amb l’Associació de Veïns del Coll d’en Rabassa on s’han posat en comú les preocupacions dels veïns i els candidats pel que fa a l’estat actual i el futur de la barriada. Així, els assistents a la reunió han expressat les mancances pel que fa a la inversió en el manteniment del mobiliari urbà i equipaments esportius i culturals, a més d’altres qüestions com l’afectació de molts veïns per la proximitat a l’aeroport de Son Sant Joan, i el futur del trànsit rodat amb la implantació del tramvia i el projecte de la via connectora.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: