"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/03/2011

El PSM-EN de Ses Salines i Colònia Sant Jordi presenta Fina Tur com a candidata a les eleccions municipals

L’agrupació municipal afronta el relleu de l’actual regidor d’Educació, Cultura i Esports, Cosme Orell amb energies renovades per tal de revalidar un govern d’esquerres progressista i ecologistaL’agrupació del PSM-EN de Ses Salines i Colònia Sant Jordi ha escollit Fina Tur com a cap de llista de la candidatura nacionalista de cara a les properes eleccions municipals que se celebraran el proper 22 de maig. Tur assumeix la responsabilitat d’encapçalar la candidatura nacionalista “amb molta il·lusió i ganes de fer molta feina” per liderar les reivindicacions progressistes dels ciutadans del municipi.

 

Cosme Orell, actual regidor d’Educació, Cultura i Esports, cedeix el relleu d’aquesta manera a Fina Tur, militant vinculada des de fa molts anys a la política municipalista de la formació a Ses Salines i Colònia Sant Jordi.

 

Durant la presentació com a candidata, i amb la presència del secretari general del PSM-EN, Biel Barceló,Tur ha reconegut assumir aquest repte amb el convenciment de revalidar i millorar els resultats de les darreres eleccions. Això, amb l’objectiu, ha dit, de consolidar la feina ben feta per part del regidor nacionalista, Orell, durant aquesta legislatura.

 

El PSM-EN de Ses Salines i Colònia Sant Jordi afronta aquestes eleccions amb la satisfacció d’haver dut a terme gairebé tot el programa electoral a través de la gestió dins l’equip de govern municipal.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: