"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/02/2011

Verger: “UM ha de retornar els doblers i demanar perdó”

El candidat de PSM-INICIATIVAVERDS a la batlia de Palma, arran del cas Picnic, assegura que Unió Mallorquina haurà de retornar els doblers públics si els jutges demostren que se n’han apropiat indegudamentEls darrers esdeveniments judicials que impliquen tota la cúpula d’UM de Ciutat “són molt greus”. El candidat a la batlia del PSM-INICIATIVAVERDS, Antoni Verger, ha reconegut avui que Unió Mallorquina ha d’assumir la seva responsabilitat i tornar els doblers públics que s’han utilitzat de forma partidista quan així ho demostrin els jutges.

 

Després de la detenció avui de Cristina Cerdó i Miquel Cañellas, Verger assegura que per recuperar certa credibilitat l’actual directiva política “més enllà de canviar les sigles o el nom del partit, el que ha de fer és demanar perdó i retornar els doblers”.

 

A més, ha reconegut que “ara per ara és molt difícil pensar en un pacte amb UM  de cara a les properes eleccions, ja que aquesta situació distorsiona la campanya electoral i pot arribar a distorsionar els resultats”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: