"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/02/2011

Miquel Ensenyat vol seguir sent el batle d'Esporles "amb la mateixa força i il·lusió que el primer dia”

El PAS-PSM proclama per segona vegada consecutiva Ensenyat com a candidat a la batlia del municipi per mantenir un model de gestió local exemplar per a tots els pobles de Mallorca, en un dia en què celebra els 20 anys d'existència

El secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha acompanyat aquest divendres a Miquel Ensenyat i a tot l'equip de regidors del PAS-PSM per proclamar l'actual batle com a candidat, per segon cop consecutiu, a l'Ajuntament d'Esporles. Prop de dos-centes persones també han volgut mostrar el seu suport al projecte de futur d'Ensenyat i a l'actual gestió municipal.

 

L'acte, celebrat a la sala d'activitats del Centre de Dia, ha servit també per celebrar el 20è aniversari del PAS-PSM amb la projecció de fotografies i el relat de les principals fites de la seva història des de la creació del Projecte Alternatiu fins a l'evolució i la consolidació de l'agrupació fins a l'actualitat.

 

“Tot i la crisi econòmica i de desconfiança en la classe política, arran dels múltiples casos de corrupció, és el moment de reivindicar més que mai una manera diferent de fer política, tal i com ho està fent l'actual equip de govern de l'Ajuntament d'Esporles, liderat per Miquel Ensenyat”. Biel Barceló ha agraït amb aquestes paraules el compromís d'un grup de gent, que ara fa 20 anys, va decidir reivindicar una altra manera de governar.

 

Així mateix, Barceló, en felicitar l'agrupació per la seva llarga i fructífera trajectòria, ha recordat la figura del darrer batle republicà de Palma, afusellat ara fa 74 anys. “Emili Darder reivindicava que no tots els polítics són iguals, i hem de mantenir viu el seu llegat, tal i com fa el PAS-PSM d'Esporles convertint el poble en un referent en tots els àmbits per als municipis de Mallorca”.

 

Miquel Ensenyat, per la seva part, s'ha dirigit als presents per confirmar que assumeix el repte de seguir sent el batle de tots els esporlerins i esporlerines “amb la mateixa força i la mateixa il·lusió que la primera vegada”. Ensenyat ha reivindicat que tots els veïns d'Esporles se senten molt orgullosos de la feina de l'Ajuntament perquè també neix del seu compromís, adquirit a través del projecte del Fòrum Ciutadà. “Fem feina i la continuarem fent amb l'objectiu de seguir millorant el poble”.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: