"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 24/10/2001

El PSM demana una actuaci贸 imminent per evitar que les Illes Balears vegin redu茂des m茅s encara les freq眉猫ncies dels vols entre les Illes i amb la pen铆nsula

Davant la preocupant situaci贸 que es planteja amb l鈥檃nunci de reducci贸 de les freq眉猫ncies de vols entre les Illes i amb la pen铆nsula, per part d鈥橧BERIA, el PSM-Entesa Nacionalista demana una intervenci贸 immediata de l鈥橢stat espanyol per tal que posi remei a aquesta situaci贸.

En aquest sentit el PSM-Entesa Nacionalista demana una soluci贸 d鈥檜rg猫ncia que pot arribar per diferents vies. Una d鈥檃questes i per la qual aposta el partit nacionalista 茅s la declaraci贸 d鈥檌nter猫s p煤blic, tot i que qualsevol altre soluci贸 que posi remei a la greu situaci贸 que ja es pateix i que sembla empitjorar脿, sempre seria benvinguda. Aquesta pot venir via subvencions o ajudes a les companyies directament o per una altra via, per貌 el que 茅s urgent 茅s una actuaci贸 contundent en aquest sentit.

Pel que fa a la declaraci贸 d鈥檌nter猫s p煤blic, el PSM-Entesa Nacionalista ha demanat el suport de la Comissi贸 Europea per tal que es pugui declarar el servei de transport aeri entre les Illes Balears i la pen铆nsula i la resta de vols entre illes com a servei p煤blic. El PSM tamb茅 ha sol路licitat con猫ixer quina 茅s l'opini贸 i valoraci贸 de la Comissi贸 Europea sobra la idone茂tat de la declaraci贸 de servei p煤blic d'aquests vols, donat que la normativa europea ja ha perm猫s aquesta declaraci贸 en altres rutes, com ara els trajectes entre les Illes Can脿ries.

La sol路licitud del PSM ve motivada com a conseq眉猫ncia de que 茅s precisament un Reglament de la Uni贸 Europea (concretament el 2408/92), el que permet a un Estat Membre imposar l'obligaci贸 de servei p煤blic a un servei aeri regular.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: