"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 23/10/2001

El PSM creu un despropòsit l’exigència del PP quant al model de carreteres necessari a les Illes Balears i denuncia el xantatge polític que fan servir amb aquest tema

El PSM-Entesa Nacionalista es mostra indignat davant la postura del PP a l’hora de denegar les inversions previstes en carreteres a les Illes Balears, pel sol fet que no s’atenen a les seves exigències.

El PSM creu vergonyós que facin servir aquesta excusa per passar per sobre de la sobirania que se li suposa a la Comunitat Autònoma, una vegada han estat traspassades les competències en aquest tema. Així, des del PSM es denuncia que el PP torni a fer servir el xantatge polític per dur a terme les seves idees, al temps que lamenta la inexistent sensibilitat cap a les Illes Balears i més al contrari, tan sols demostren tenir una certa animadversió cap a tot el que surt d’aquesta comunitat Autònoma.

Així, sembla fins i tot de rialles, que dins del pressupost bilionari previst pel Govern espanyol en ferrocarrils, a Balears tan sols n’hagin destinat ¡18! Milions per al 2002.

Per tot això, el PSM-Entesa Nacionalista torna a reclamar una vegada més la independència fiscal, és a dir el Concert Econòmic del qual gaudeixen ja el País Basc i Navarra, com a única solució als problemes que pateixen les Illes Balears, una vegada han demostrat des del Govern espanyol no ser, o no voler ser, bons gestors.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: