"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/04/2010

Biel Barceló: 'El PP i UM no han tallat els caps que havien de tallar'

El portaveu del BLOC per Mallorca i secretari general del PSM-EN és entrevistat per Josep Cuní a TV3. El dirigent nacionalista opina sobre els casos de corrupció investigats a les Illes Balears i sobre la polèmica entrevista que l'expresident Jaume Matas va concedir a IB3: "Matas ha aprofitat per fer un cert victimisme".El portaveu parlamentari del BLOC per Mallorca i PSM-Verds i secretari general del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barceló, ha estat entrevistat aquest dijous al programa Els Matins, de TV3, pel periodista Josep Cuní. Barceló  

En l'entrevista, Barceló  ha opinat sobre els casos de corrupció que s'estan investigant a les Illes Balears. El dirigent nacionalista ha afirmat que "el PP i UM no han tallat tots els caps que havien de tallar".

El secretari general del PSM-EN també s'ha pronunciat sobre la polèmica entrevista que l'expresident Jaume Matas va concedir a IB3, i durant la qual va criticar els fiscals anticorrupció i el jutge que instrueix el cas Palma Arena: "Matas ha aprofitat per fer un cert victimisme", ha dit Biel Barceló.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: