"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/03/2010

Antoni Verger és elegit secretari general de la Federació del PSM-EN de Palma

Els nacionalistes de Ciutat celebren el seu 6è congrés, que proclama el nou dirigent amb un 98% dels vots de la militànciaLa Federació de Palma del PSM-Entesa Nacionalista ha celebrat avui el seu 6è congrés, en què Antoni Verger ha estat elegit secretari general, amb el 98% dels vots de la militància. La nova Executiva dels nacionalistes de Palma inclou quatre vicesecretaries generals, que seran ostentades per Antoni Noguera (comunicació i acció política), Marta Prunès (organització), Pep Lendínez (implantació territorial) i Guillem Fullana (relacions amb entitats ciutadanes).

 

El nou secretari general del PSM-EN de Palma ha pronunciat un discurs en què ha manifestat la voluntat d’impulsar el projecte nacionalista a Ciutat tot potenciant la “proximitat amb la ciutadania”, “guanyant els vots un a un, a través del contacte directe amb la gent als barris i als carrers”. Verger ha afirmat que treballarà perquè el PSM-EN de Palma “traslladi les reivindicacions i les propostes de la societat civil” i “contribueixi decisivament a recuperar els valors de la Política, amb majúscules, com a resposta a les pràctiques corruptes que destrueixen la confiança dels ciutadans en les institucions democràtiques”.

 

Al seu torn, el secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha tancat l’acte amb una intervenció en què ha reivindicat el nacionalisme progressista com “un projecte municipalista, que aposta per la proximitat i per l’honestedat en l’exercici de la política”. Així mateix, Barceló ha destacat “la importància de Palma com a capital del país”, i ha apuntat que “el PSM-EN és necessari per poder continuar aplicant les polítiques progressistes i transformadores, i de foment de la llengua i la cultura pròpies, que reclamen els ciutadans de Palma”.

 

Antoni Verger (Palma, 1974), que actualment és director general de Mobilitat del Govern de les Illes Balears, substitueix en el càrrec de secretari general del PSM-EN de Palma a Biel Riera.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: