"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/03/2010

El PSM-EN estarà present per primera vegada en l'Executiva de l'Aliança Lliure Europea

Lucy Collyer, que compartirà mandat amb Ana Miranda (BNG), serà la primera mallorquina que formarà part de la direcció del partit europeu, els nous membres de la qual han estat elegits avui en l’Assemblea celebrada a VenèciaUna delegació de la Federació PSM-Entesa Nacionalista assisteix a l'Assemblea de l'Aliança Lliure Europea que se celebra avui a Venècia. L'Assemblea ha aprovat per unanimitat la proposta de Bureau Executiu de l'ALE, en el qual per primera vegada hi haurà un membre del PSM-EN. Serà Lucy Collyer, secretària de relacions europees del PSM-EN, que compartirà el mandat amb la representant del BNG, Ana Miranda.

 

Lucy Collyer serà membre del Bureau de l'ALE entre l'1 d'octubre de 2011 i el 31 de març de 2013. Collyer va néixer a Watford (Anglaterra) l'any 1982, i ha viscut a Campanet (Mallorca) des de l'any 1988. És llicenciada en Geografia i especialista en cooperació al desenvolupament. Ha treballat durant els darrers dos anys a Brussel·les, en política europea. A més de ser la primera representant mallorquina a la direcció de l’ALE, serà la dirigent més jove de la nova Executiva d’aquest partit europeu.

 

La delegació de la Federació PSM-Entesa Nacionalista desplaçada a Venècia està integrada per Lucy Collyer, Magí Moranta (secretari de relacions polítiques del PSM-EN) i Antoni Trobat (en representació dels Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM).

 

L'Aliança Lliure Europea és un partit polític europeu que integra formacions de caràcter nacionalista i progressista de diferents nacions sense estat i de minories nacionals d'arreu d'Europa. Són membres de l'ALE l’Scottish National Party (Escòcia), Bloque Nacionalista Galego (Galícia), Plaid Cymru (Gal·les), Esquerra Republicana de Catalunya (Catalunya), Partitu di a Nazione Corsa (Còrsega), Eusko Alkartasuna (País Basc), Chunta Aragonesista (Aragó), entre d'altres. La Federació PSM-Entesa Nacionalista de les Illes Balears n'és membre des de l'any 2008.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: