"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/03/2010

La Federació PSM-EN i la Chunta Aragonesista signen un protocol de col·laboració política i reconeixement mutu

Biel Barceló es desplaça a Saragossa per refermar el lligam entre les dues formacions polítiques “homòlogues, que defensen els interessos dels respectius territoris amb polítiques progressistes, nacionalistes i honestes, en un context de bipartidisme espanyol ferotge”El secretari general del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barceló, ha signat a Saragossa un protocol de col·laboració política i reconeixement mutu amb la Chunta Aragonesista (CHA), representada per la seva presidenta nacional, Nieves Ibeas. Els objectius de l’acord és unir esforços per treballar conjuntament des del compromís amb els respectius territoris tot rendibilitzant al màxim la presència en les institucion

Biel Barceló i Nieves Ibeas han destacat que les dues formacions polítiques són “homòlogues, que se centren en la defensa dels interessos dels respectius territoris amb polítiques progressistes, nacionalistes i honestes”. Així mateix, han assenyalat que “és important la col·laboració política perquè hem d’unir forces per fer front a un bipartidisme espanyol ferotge que deixa en un segon pla molts dels problemes de la ciutadania”. “Tant el PP com el PSOE, a Madrid, es decanten pels interessos partidistes i deixen de banda les necessitats dels ciutadans que representen”, ha afirmat Barceló.

El secretari general del PSM-EN s’ha compromès, d’altra banda, a traslladar les iniciatives de la CHA al Senat, a través del senador Pere Sampol.

Enllaços

Chunta Aragonesista


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: