"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/03/2010

El PSM-EN convida a l'ACH a sumar-se a la protecció dels valors naturals de Mallorca com una manera d'invertir en producte turístic

Biel Barceló: "el futur del turisme depèn de la protecció del territori i del paisatge"El PSM-Entesa Nacionalista ha convidat avui a l'Agrupació de Cadenes Hoteleres (ACH) a sumar-se a l'esperit proteccionista del Govern i a la defensa dels valors naturals i mediambientals de l'illa de Mallorca com una manera d'invertir en producte turístic. Els nacionalistes insten l'ACH a reconsiderar les crítiques a la decisió de la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat de protegir la zona de Son Bosc, ja que consideren que el manteniment dels valors mediambientals és bàsic per al futur del turisme.

El secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha afirmat: "el futur del turisme depèn de la protecció del territori, del fet que siguem capaços de posar en valor el nostre territori i el nostre paisatge, que són uns béns escassos i limitats". En aquest sentit, Barceló ha assegurat que "la identitat territorial i la valoració real dels recursos naturals i paisatgístics de les Illes Balears són el principal actiu per garantir el futur del turisme al nostre país i la seva competitivitat".

Els nacionalistes recorden que els importants valors naturals i mediambientals de Son Bosc, zona d'una gran biodiversitat, han estat reconegut per entitats científiques i conservacionistes de relleu internacional.

Des del PSM-EN consideren que seria positiu que entitats tan rellevants com l'ACH s'incorporassin a l'ample consens social existent al voltant de la necessitat de protegir el territori i els valors naturals i paisatgístics de Mallorca.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: