"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/02/2010

Gabriel Vicens, ha presentat el “Full mobilitat jove” al Consell de la Joventut

A més, ha anunciat l’assoliment de 25.000 targes joves (intermodals). La participació dels joves en la tasca de fomentar el canvi de model cap una mobilitat més sostenible és de vital importànciaAquest matí el conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens, s’ha desplaçat a la seu del Consell de la Joventut de les Illes Balears per presentar el “full mobilitat jove”. A l’acte també hi ha estat present també el director general de Joventut, Joan Ferrà i el president del Consell de la Joventut, Rafel Sedano. Aquest full, editat per la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat, pretén donar a conèixer les iniciatives duites a terme per a joves i els seus avantatges.

És imprescindible que els ciutadans de les Illes Balears prenguin consciència de la necessitat de canviar el model de mobilitat que hem tengut fins ara. L’actual sobreexplotació del cotxe particular i la construcció d’infraestructures que consumeixen territori, com ara grans carreteres i autopistes, ha de provocar un canvi d’escenari on la forma de moure’ns sigui més intel•ligent i respectuosa amb el medi ambient.

La consecució d’una mobilitat més sostenible té un impacte molt positiu en la nostra qualitat de vida. I la participació dels joves en aquesta tasca és de vital importància, perquè són els que marcaran en el futur les pautes i actituds per a un entorn més sostenible.

Per aquest motiu la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat ha duit a terme tota una sèrie d’actuacions en aquest sentit, a fi de fomentar el canvi de model, amb una especial incidència en el sector jove de la població.

A més de presentar el “full mobilitat Jove” el conseller ha donat a conèixer les dades de la targeta intermodal jove, que ha assolit ja la xifra de 25.000 targetes expedides. El que suposa un 29 % del total de targetes expedides amb una mitjana de 725 targetes expedides per mes.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: