"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/10/2001

El PSM creu lògic que el PP deixi l’idea de tutelar les lleis autonòmiques, però lamenta la seva actitud d’amenaçar amb enviar al constitucional allò que “no ens agradi”

El PSM-Entesa Nacionalista creu lògic que el ministre de les Administracions Publiques, Jesús Posadas, hagi fet enrera quant a la seva intenció que el Govern Central hagi de donar el vist i plau a les iniciatives legislatives de les diferents Comunitats Autònomes. Aquesta proposta, ha estat rebutjada per la gran majoria de les CCAA demostrant que una vegada més el PP estava equivocat.

Així i tot hem de lamentar que aquesta reflexió no l’hagi feta el partit conservador, ja que al mateix temps que anuncia la marxa enrera d’aquesta proposta, amenaça amb continuar fent com fins ara, enviant aquelles iniciatives “que no ens agradin” al Tribunal Constitucional. Una actitud, que al marge de prepotent, comporta un handicap afegit, ja que a l’instant que impugna qualsevol iniciativa, aquesta queda suspesa, cosa que no passa si qui demana al Constitucional la validesa d’una llei és una Comunitat Autònoma.

Una actitud que demostra que l’única intenció del PP és la de no deixar a les Comunitats Autònomes exercir els seus drets constitucionals a l’hora de regular legislativament el seu territori.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: