"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 15/02/2010

Joan FerrĂ , nou director general de Joventut

El secretari general dels Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM és nomenat nou Director General de Joventut.Joan Ferrà Terrassa s’ha incorporat a la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració, que assumeix les competències de Joventut, com a nou director general de Joventut.

Nascut a Esporles l’any 1981, la seva trajectòria al món de la joventut s’inicià entre els anys 2003 i 2004, quan va ser dinamitzador juvenil a Puigpunyent.

El 2004 va ser elegit president del Consell de la Joventut de les Illes Balears, tasca que desenvolupà entre els anys 2004 i 2006. Durant aquest període fou també secretari del Consell de la Joventut d’Espanya. A partir del 2006, va ser el tresorer del Consell de la Joventut de les Illes Balears.

Educador de Medi Obert als Serveis Socials de l'Ajuntament de Palma entre 2005 i 2007, es dedicà a partir de llavors a ser ajudant de Direcció del centre social Flassaders de l’Ajuntament fins a juliol de 2007. El mes d’agost d’aquest any, va ser nomenat assessor tècnic de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, càrrec que ha desenvolupat fins ara.

Des de juny de 2008 i fins a l’actualitat és secretari general dels Joves d'Esquerra Nacionalista.

CursĂ  estudis de Pedagogia a la Universitat de les Illes Balears entre els anys 2000 i 2003.
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: