"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 26/09/2001

El PSM-EN denuncia l’actitud involucionista del Govern central en qüestions d’àmbit autonòmic

El PSM-Entesa Nacionalista vol denunciar una vegada més l’actitud involucionista que està mostrant el PP, a través del Govern central, en temes que fan referència a competències de les Comunitats Autònomes.

La darrera de les accions que han dut a terme en aquesta cursa per convertir l’estat espanyol en un “Estat d’Autonomies Uniformes”, ha estat el vet que ha posat el senat a l’aprovació de les emissions de Canal Sur a Extremadura. Al marge del contingut, el que més indigna és la forma i el fons d’aquest vet.

Aquest vet s’ha dut a terme per un “suposat” interès general d’un acord al qual han arribat dues institucions democràtiques, en ple ús dels seus drets i dins l’àmbit d’interès exclusiu de dues Comunitats Autònomes.

La presentació, per part del Govern central, de recursos a qualsevol iniciativa legislativa que es duu a terme des de les Comunitats Autònomes (sempre de diferent color polític al seu), fins i tot en competències plenament transferides i d’altres accions similars, deixen a les clares que el PP, o bé no han entès encara el que significa i el que suposa l’Estatut d’Autonomia, o bé no tenen cap intenció de reconèixer-lo i per tant de respectar-lo.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: