"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 17/02/2009

El PSM-EN replica: "si UM vol trencar el Pacte, que ho faci, per貌 que deixi d'amena莽ar"

Biel Barcel贸 respon als regionalistes, descontents amb la decisi贸 del BLOC i el PSOE del Consell d鈥檃turar el projecte il鈥egal del camp de golf de Son Baco (Campos)El secretari general del PSM-EN, Biel Barcel贸, ha dit avui a UM que "si vol trencar el Pacte que ho faci", i alhora ha reclamat 鈥渜ue, d鈥檜na vegada per totes, deixi d'amena莽ar". El dirigent nacionalista s鈥檋a pronunciat d鈥檃questa manera als passadissos del Parlament, en ser preguntat pel malestar mostrat per UM despr茅s de la decisi贸 del Consell de Mallorca de descartar definitivament el projecte il鈥egal del camp de golf de Son Baco, a Campos.

Barcel贸 ha recordat, en primer lloc, que el PSM-EN "sempre ha estat en contra dels camps de golf鈥. Aix铆 mateix, ha advertit als seus socis de govern que el Pacte de Governabilitat, subscrit fa any i mig per PSIB-PSOE, BLOC i UM, recull expl铆citament que "no s鈥檃cceptaran els camps de golf amb oferta complement脿ria". El secretari general del PSM-EN i portaveu parlamentari del BLOC ha apuntat tamb茅 que el Parlament va abordar 鈥渦na modificaci贸 legislativa en aquest mateix sentit", amb la Llei de mesures urgents per a un desenvolupament sostenible de les Illes Balears impulsada per la Conselleria de Mobilitat i Ordenaci贸 del Territori (BLOC).

Per tot aix貌, Biel Barcel贸 ha remarcat que 鈥渆n cap cas hi ha hagut un incompliment del Pacte". I ha afegit que "si UM considera que s'ha incomplert el Pacte i el vol trencar, que ho faci. Per貌 que, d鈥檜na vegada per totes, deixin d'amena莽ar".

Finalment, Barcel贸 ha afirmat que el PSM-EN no canviar脿 els seus posicionaments pol铆tics en funci贸 de les estrat猫gies dels regionalistes: "estic ben tranquil, si decideixen trencar el pacte al Consell que ho facin, per貌 la posici贸 del PSM-EN i del BLOC respecte els camps de golf i els temes territorials, l貌gicament, no canviar脿".
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: