"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 13/02/2009

Les direccions de la Federaci贸 PSM-EN i d鈥橢RC es reuneixen per parlar de les eleccions europees

El PSM-EN ha proposat formar una candidatura unit脿ria dels partits de l鈥橝lian莽a Lliure Europea (ERC, BNG, EA, CHA, PA), oberta a partits com el BNVRepresentants de les direccions de la Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista i d鈥橢squerra Republicana de Catalunya s鈥檋an reunit avui de mat铆 a Barcelona per parlar de la possibilitat de conc贸rrer conjuntament a les properes eleccions al Parlament europeu.

Per part de la Federaci贸 PSM-EN hi han assistit Biel Barcel贸, secretari general del PSM-EN de Mallorca i portaveu de la Federaci贸, Eduard Riudavets, membre de l鈥橢xecutiva del PSM-EN de Menorca i diputat al Parlament de les Illes Balears, i Lucy Collyer, secret脿ria de Relacions Internacionals del PSM-EN de Mallorca.

Per part d鈥橢squerra, han assistit a la reuni贸 el president, Joan Puigcerc贸s, el secretari general, Joan Ridao, la secret脿ria nacional de relacions internacionals, Marta Rovira, i el president d鈥橢squerra a les Illes Balears, Joan Llad贸.

La direcci贸 de la Federaci贸 PSM-EN ja va fer una proposta, fa unes setmanes, als partits de l'Alian莽a Lliure Europea amb pres猫ncia a l鈥橢stat espanyol (ERC, BNG, EA, CHA i PA), per tal de bastir una candidatura unit脿ria de car脿cter nacionalista i progressista, oberta a altres partits com el Bloc Nacionalista Valenci脿. Les properes setmanes la Federaci贸 PSM-EN continuar脿 els contactes amb aquests partits.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: