"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 16/01/2009

El PSM-EN, satisfet perqu猫 el Consell aturar脿 l鈥檕peraci贸 de Can Domenge

J. Llu茂sa Mascar贸: "estarem encantats de retirar el contenci贸s contra el concurs quan es materialitzi la rescissi贸 del contracte amb les empreses adjudicat脿ries"El BLOC per Mallorca s'ha mostrat satisfet perqu猫 finalment el Consell Insular rescindir脿 per decret el contracte amb l'UTE adjudicat脿ria del concurs de Can Domenge. La portaveu de la coalici贸 de partits d'esquerres, nacionalistes i ecologistes en la instituci贸 insular, i vicesecret脿ria general del PSM-EN, Joana Llu茂sa Mascar贸, apunta que aquesta decisi贸, que s'ha pres arran dels informes que recomanaven aturar aquesta operaci贸 urban铆stica, 茅s compartida per la coalici贸.

Mascar贸 recorda que el BLOC sempre es va oposar a l'operaci贸 de Can Domenge, a causa de les nombroses irregularitats en la tramitaci贸 i adjudicaci贸 del concurs (l'adjudicaci贸 del solar es va fer per la meitat del preu de mercat, els terminis del concurs eren insuficients, etc). De fet, els partits del BLOC varen interposar un contenci贸s administratiu contra l'acord d'adjudicaci贸 de l'operaci贸 urban铆stica. Aquest contenci贸s est脿 susp猫s mentre es dilucida la causa penal que es segueix contra els consellers de PP i UM que hi votaren a favor. La portaveu del BLOC al Consell, Joana Llu茂sa Mascar贸, ha afirmat que "estarem encantats de retirar el contenci贸s contra l'operaci贸 de Can Domenge quan es materialitzi la rescissi贸 del contracte". En aquest sentit, Mascar贸 espera que pr貌ximament s'arribi a un acord amb les empreses adjudicat脿ries.

D'altra banda, la dirigent nacionalista ha recordat que un altre dels motius pels quals els partits de la coalici贸 es varen oposar al concurs era que no aportava beneficis socials. Per aix貌, Joana Llu茂sa Mascar贸 confia que pr貌ximament es pugui destinar el solar de Can Domenge a la construcci贸 d'habitatges de protecci贸 oficial.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: