"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 18/09/2001

Membres d鈥橢NE formen part de l鈥檈xpedici贸 nacionalista que visitar脿 les institucions europees

Avui, dimecres, una expedici贸 de 40 membres de la Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista empr猫n una visita a Brussel路les, fins el proper diumenge. De l’Entesa Nacionalista i Ecologista hi van 5 membres, encap莽elats pel seu secretari general, Enric Ribes.

Aquesta visita a les institucions europees t茅 varis objectius. Per una banda, poder con猫ixer de primera m脿 el Parlament Europeu, assistir a actes plenaris i entrevistar-se amb euroduputats. Per altra, l’oportunitat de visitar el Parlament Flamenc, naci贸 que compta amb un alt grau de descentralitzaci贸 en el si de l’Estat belga.

Un altre objectiu de l’expedici贸 ha quedat ajornat. L’expedici贸 comptava amb presentar la demanda de la Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista davant la Uni贸 Europea, de reconeixement del dret a l’autodeterminaci贸 per a les Illes Balears. Per貌, els execrables i recents atemptats ocorreguts als Estats Units han fet pensar a la nostra formaci贸 pol铆tica que no 茅s el moment per a presentar propostes pol铆tiques, quan la situaci贸 internacional se situa en uns nivells m茅s preocupants i angoixants. Per tant, es creu que la situaci贸 actual no 茅s la m茅s oportuna per la presentaci贸 de propostes pol铆tiques prou importants com la demanda del reconeixement del dret a l’autodeterminaci贸 de les Illes Balears i, conseg眉entment, s’ha considerat la seua presentaci贸 i debat per a moments m茅s tranquils.

No obstant aix貌, la resta de l’agenda prevista pels membres d’ENE i de la resta de la federaci贸 es mant茅 i es podran dur a terme contactes importants, com 茅s el cas dels previstos amb eurodiputats del PDPE-ALE, partit pol铆tic europeu al qual la Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista s’ha unit recentment.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: