"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/09/2001

El PSM indignat davant la proposta del Govern Central de “vigilar” les lleis autonòmiques

El PSM-Entesa Nacionalista està indignat davant la proposta que el Govern Central, a través del ministeri d’Administracions Públiques, ha fet arribar als presidents de les Comunitats Autònomes, en la qual es proposa una “tutela paternal” de les lleis que els parlaments pretenguin aprovar.

La proposta que el ministre Jesús Posada ha fet arribar als presidents autonòmics atempten contra la sobirania parlamentaria a l’hora d’aprovar les lleis que aquests creguin que són necessàries per al seu poble. Un atac directe a la credibilitat i al bon funcionament de les autonomies, que demostra una vegada més que el PP encara no sap que és l’Estatut d’Autonomia i la pròpia constitució.

Resulta al menys incomprensible que quan des del PP es fa una defensa unànime de la Constitució surtin amb propostes d’aquesta índole que precisament van en contra de la carta magna, intentant establir una clara incompatibilitat entre dos dels tres poders sobre els quals es sosté la democràcia, com són el legislatiu i el executiu.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: