"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 20/10/2003

L鈥橢ntesa insta el Govern central a que aporti les dades demanades per la Comissi贸 europea sobre l鈥檃mpliaci贸 de l鈥檃eroport d鈥橢ivissa

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) ha rebut resposta de la pregunta que formul脿 el 2 de setembre a trav茅s de l’eurodiputat Joan Vallv茅 (CiU) interessant-se per l’estat en el qual es trobava la instrucci贸 de la den煤ncia al Govern espanyol pels impactes ambientals del projecte d’ampliaci贸 de l’aeroport d’Eivissa.

El passat 16 d’octubre, Margot Wallstr枚m ha respost a la pregunta dels nacionalistes eivissencs. La Comissi贸 europea segueix instruint una den煤ncia respecte del projecte d’ampliaci贸 de l’aeroport d’Eivissa i est脿 esperant que el Govern central li aporti informaci贸 completa del projecte, c貌pia de la declaraci贸 d’impacte i de les mesures adoptades per complir la Directiva 92/43/CEE relativa a la conservaci贸 dels h脿bitats naturals i de la flora i la fauna silvestres.

En la resposta, a m茅s, Brussel路les explica que est脿 previst tractar el tema amb les autoritats centrals en una reuni贸 conjunta que es dur脿 a terme aquest mes d’octubre per poder fer balan莽 de l’estat en el que es troben les den煤ncies i infraccions ambientals que afecten l’Estat espanyol. 脪bviament, ENE est脿 formulant una pregunta, a trav茅s de Joan Vallv茅, interessant-se per aquesta reuni贸 bilateral i per la resposta de Madrid a les demandes europees sobre l’aeroport d’Eivissa.

Els nacionalistes eivissencs exigeixen al Govern central transpar猫ncia i dilig猫ncia en aportar els documents reclamats per Brussel路les, a m茅s de seguir exigint la retirada del macroprojecte d’ampliaci贸 redactat pel Ministeri de Foment, per innecessari en la majoria dels seus aspectes i per impactant en les seues actuacions, ambientalment i social.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: