"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/04/2008

Partits joves europeus donen suport al JEN-PSM en el procés d'autodeterminació dels Països Catalans

Els joves nacionalistes europeus en el marc de la VIII Assemblea de l'EFAY (Aliança Lliure Europea Jove) aprovaren mocions de solidaritat per Kosovo, Tibet i PalestinaEn el marc de la VIII Assemblea de l'EFAY realitzada a Mallorca, mig centenar de joves pertanyents a una vintena de partits polítics nacionalistes i progressistes d'arreu d'Europa (Escòcia, Gal•les, Flandes, Baviera, Occitània, Galícia, Euskal Herria, Països Catalans, etc) han donat suport als JEN-PSM en el procés d'autodeterminació dels Països Catalans. Així mateix, s'han debatut i aprovat per unanimitat propostes de resolució solidàries amb Kosovo, Tibet i Palestina i criticant durament l'actuació de Xina i Israel.

El Secretari General del JEN-PSM, Antoni Noguera, ha afirmat que" aquesta trobada ha estat una d'una riquesa extraordinària. Hem seguit definint un projecte europeu d'alliberament nacional, basat en la llibertat, el dret a decidir dels pobles d'Europa i la justícia social. Valors que combaten directament contra l'Europa centralista i neoliberal dels estats repressors."

Noguera ha incidit en la importància de " que la gent europea conegui la situació de les Illes Balears i dels Països Catalans. El suport de tants de partits polítics joves europeus al procés d'autodeterminació del nostre país, fa que el nostre missatge arribi a l'àmbit europeu i es pugui conèixer de primera mà la nostra realitat nacional i la repressió de l'Estat Espanyol a la nostra identitat com a poble"

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: