"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 10/04/2008

El PSM-EN s'oposa a qualsevol increment de volum de l'hotel Formentor

El PSM-EN ha manifestat la seva oposici贸 a la possibilitat que el projecte d'ampliaci贸 de l'hotel Formentor suposi un increment del volum d'edificaci贸 i, per tant, un augment d'ocupaci贸 de territori i un major impacte ambiental i paisatg铆stic. Especialment, els nacionalistes s'oposen a la construcci贸 d'un centre de congressos devora l'edifici de l'hotel.

El regidor del PSM-EN a l'Ajuntament de Pollen莽a, Biel Cerd脿, ha mostrat la seva preocupaci贸 per l'impacte del projecte: "ens pareix significatiu, i preocupant, que els responsables del projecte no ens hagin facilitat tota la informaci贸, com ara fotomuntatges, sobre l'edifici previst com a centre de congressos per tal que puguem calibrar l'impacte que tendria". El regidor nacionalista ha informat que dimecres de la setmana vinent els representants dels propietaris de l'hotel presentaran al consistori l'avantprojecte d'ampliaci贸. Cerd脿 ha avan莽at que "el PSM-EN exigir脿 totes les dades de la intervenci贸, i si no ens conven莽, proposarem que l'Ajuntament s'oposi al projecte". L鈥檈dil recorda, a m茅s, que encara s'han de redactar els corresponents estudis d'impacte ambiental i d'impacte visual.

El diputat del Bloc-PSM, Antoni Alorda, recorda que, en el moment d鈥檃provaci贸 del Pla General, ja varen manifestar la seva oposici贸 a l'increment de les places tur铆stiques, de 200 a 350 (tot i que el planejament anterior en permetia 550). Ara que aquest increment s'ha aprovat, l'objectiu dels nacionalistes 茅s evitar que el projecte d'ampliaci贸 de l'emblem脿tic hotel no es tradueixi en un major impacte negatiu en la pen铆nsula de Formentor.

Per altra banda, el PSM-Entesa Nacionalista tamb茅 expressa la seva oposici贸 a qu猫 les obres suposin el tancament de cap cam铆 p煤blic. Al contrari, consideren que s鈥檋a de recuperar el pas dels camins actualment obstru茂ts.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: