"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 09/04/2008

El Consell presenta un recurs contra el projecte d'Es Guix

El Consell de Mallorca ha interposat un contenci贸s administratiu contra l'Ajuntament d'Escorca per entendre que la tramitaci贸 de la llic猫ncia urban铆stica de la urbanitzaci贸 va ser irregularEl Consell de Mallorca ha presentat un recurs contenci贸s-administratiu contra el projecte d鈥橢s Guix, en concret contra l鈥橝juntament d鈥橢scorca per la tramitaci贸 de la llicencia d鈥檕bres.

El Consell assenyala que la llic猫ncia que va atorgar l鈥橝juntament d鈥橢scorca el 2006 per al projecte d鈥橢s Guix no va tenir l鈥檌nforme de patrimoni ni va passar per la Comissi贸 d鈥橴rbanisme, un procediment, ha assenyalat la consellera de Cultura i Patrimoni, Joana Llu茂sa Mascar贸 (BLOC-PSM), obligatori per a qualsevol gesti贸 urban铆stica que es fa al municipi d鈥橢scorca en tenir la denominaci贸 de paisatge pintoresc i un pla especial de protecci贸.

Durant 15 mesos l'Ajuntament d'Escorca ha om猫s la informaci贸 al Departament de Territori, quan des d'aquest departament se li ha reclamat la informaci贸. No ha estat fins al 12 de febrer de 2008 quan l'Ajuntament ha enviat el document que confirma la tramitaci贸 de la llic猫ncia per urbanitzar d'Es Guix.

Aquesta situaci贸 obliga al Consell a interposar el recurs contra la llic猫ncia per entendre que s鈥檋a com猫s una il鈥egalitat en la tramitaci贸.
El Consell de Mallorca ent茅n, a m茅s, que de dur endavant aquest projecte de construcci贸 de plurifamiliars suposaria alterar les caracter铆stiques de la Serra de Tramuntana amb la creaci贸 d鈥檜na nova poblaci贸 amb m茅s de 700 habitants.

Els serveis jur铆dics i t猫cnics del Consell treballen per con猫ixer totes les caracter铆stiques del projecte d鈥橢s Guix i la seva tramitaci贸 per aportar la informaci贸 als jutjats. Es reconeixen possibles irregularitats tant a l鈥檋ora d鈥檃torgar serveis com en els par脿metres urban铆stics que es varen establir.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: