"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/04/2008

El PSM-EN qualifica Carlos Delgado d'irresponsable i incoherent

Biel Barceló: "Estaràs ha de desautoritzar al seu deixeble i acabar amb les polèmiques gratuïtes que tenen com a objectius la confrontació i la disgregació de la societat"El PSM-EN qualifica d'irresponsables i ambigües les declaracions del senyor Carlos Delgado a favor de la llengua balear com a llengua pròpia de les Illes Balears. El partit nacionalista considera aquesta polèmica artificial, ja que es tracta d'un debat tancat fa 25 anys, amb l'aprovació del primer Estatut d'Autonomia. Els nacionalistes consideren que l'única explicació que es pot donar a aquests absurds arguments són la catalanofòbia i l'odi del batle de Calvià a la llengua catalana i a la cultura pròpia de les Illes Balears. Així mateix, des del PSM-EN es considera molt negatiu el clima de crispació i l'enfrontament que vol crear Delgado, incitant al posicionament de la societat en una qüestió tan clara i superada com és la unitat de la llengua catalana.

Biel Barceló, secretari general del PSM-EN, demana a la líder del PP, Rosa Estaràs "que d'una vegada per totes acabi amb les polèmiques gratuïtes que tenen com objectius la confrontació i la disgregació de la societat en bons i dolents. Esperam que el PP desautoritzi ràpidament aquestes declaracions, perquè amb aquesta dinàmica d'inventiva sortirà algú dels populars sense complexos dient que la llengua pròpia de les Illes és l'esperanto i, encara, ens haurem de posicionar".

El líder dels nacionalistes també s'ha referit a la incoherència del batle de Calvià per no practicar el seu particular idioma: "ens trobam amb una situació ben curiosa, el ferm defensor de la llengua balear no la practica mai. Possiblement n'està acabant de redactar la gramàtica".
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: