"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/04/2008

El PSM-EN de Calvià denuncia que la polèmica lingüística que promou Delgado té per objectiu dissimular la mala gestió municipal

Els nacionalistes consideren que es tracta d'una maniobra del batle conservador per desviar l'atenció davant l'escàndol polític de la contractació del fill de la tinent de batle Teresa MartorellL’escàndol polític que representa la contractació del fill de la tinent de batle Teresa Martorell, demostra que el batle Carlos Delgado utilitza la confrontació lingüística per desviar l’atenció dels ciutadans davant l’absoluta inoperància del seu equip de govern.

L'agrupació del PSM-EN de Calvià vol fer públic que amb la contractació d’aquest nou càrrec de confiança són ja més de 60 els assessors contractats per l’Ajuntament, entre els quals hi ha trànsfugues de la política, familiars de polítics del PP i amics del batle Delgado. Consideram que aquestes contractacions són un malbaratament dels recursos públics d’un ajuntament que inverteix poc en serveis socials i moltíssim en despeses destinades al capítol 1 del pressupost municipal, despeses que tenen per objectiu principal, pagar sous i gratificacions.

Els resultats obtinguts pel Partit Popular a Calvià en les darreres eleccions, demostren el desgast del partit conservador, cost polític que ha estat a causa de la constant pèrdua de credibilitat de Delgado. Davant aquesta situació, el PP de Calvià ha optat, d’una manera irresponsable, per incentivar la confrontació lingüística i s’inventa una inexistent "llengua balear" que ni tan sols el batle és capaç d’utilitzar en els seus articles publicats a la premsa.

Finalment, volem manifestar que els abusos de poder que fa el PP a Calvià treuen legitimitat els suposats intents de renovació que predica la senyora Rosa Estaràs, responsable principal d’aquest partit i avaladora entusiasta de Carlos Delgado, tal com ha demostrat reiteradament.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: