"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/04/2008

El PSM-EN es marca com a objectiu prioritari l'enfortiment del partit de cara al Congrés

El Consell de Direcció Política de la formació nacionalista aprova per unanimitat el calendari per al 19é Congrés, que se celebrarà el proper mes de novembreEl PSM-EN celebrarà el 19è Congrés els propers 15 i 16 de novembre. Així ho ha aprovat per unanimitat el Consell de Direcció Política de la formació nacionalista, que s'ha reunit avui a l'Auditòrium de Palma. En principi estava previst que el Congrés se celebràs el mes de maig (en complir-se dos anys des del darrer Congrés), però la direcció del PSM-EN ha decidit ajornar-lo per tal d'obrir un procés de reforçament organitzatiu i de dinamització de la militància durant el període precongressual. Segons el calendari aprovat, el CDP del proper 14 de juny convocarà formalment el 19è Congrés, i entre els mesos de juny i setembre es redactaran les dues ponències: Política i d'Organització.

El secretari general dels nacionalistes, Biel Barcel√≥, qui ha comparegut posteriorment en roda de premsa amb la presidenta, Joana Llu√Įsa Mascar√≥, ha explicat que "la tasca principal del PSM-EN per als propers mesos ha de ser enfortir el partit amb l'objectiu de repensar i rellan√ßar el projecte pol√≠tic del nacionalisme progressista: hem d'actualitzar l'organitzaci√≥ i el discurs per tal que el PSM-EN continu√Į sent, sobretot, un instrument √ļtil i efica√ß, capa√ß de servir els ciutadans i les ciutadanes que comparteixen el nostre projecte pol√≠tic i confien en nosaltres". Per aconseguir aquest objectiu, el PSM-EN refor√ßar√† l'estructura organitzativa i la implantaci√≥ territorial del partit i mobilitzar√† les agrupacions locals per implicar tota la milit√†ncia en el proc√©s de debat precongressual.

Biel Barcel√≥ tamb√© ha avan√ßat que durant aquest proc√©s el PSM-EN definir√† "una estrat√®gia i unes propostes pol√≠tiques √ļtils i coherents amb el nostre projecte i amb les demandes dels nostres votants; propostes que vehicularem a trav√©s de les institucions on som presents". Aix√≠ mateix, de cara al 2011, el secretari general dels nacionalistes ha apuntat que el PSM-EN haur√† de "reflexionar sobre quina ha de ser la millor manera de projectar la nostra organitzaci√≥ en l'espai plural de l'esquerra nacional i ecologista, per tal d'arribar a les properes eleccions amb les millors garanties d'√®xit".

D'altra banda, Biel Barcel√≥ tamb√© ha explicat que el PSM-EN es marca els objectius d'enfortir els Joves d'Esquerra Nacionalista (l'organitzaci√≥ juvenil del PSM), aix√≠ com la Federaci√≥ PSM-Entesa Nacionalista (amb el PSM de Menorca i ENE, d'Eivissa). En aquest sentit, ha indicat que "√©s molt important fer feina de manera coordinada en el conjunt de les Illes Balears; l'estrat√®gia del PSM s'ha de definir comptant amb la Federaci√≥".Ě
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: