"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 03/04/2008

Gabriel Vicens remarca al president d’Spanair la importància de mantenir l'estructura de la companyia a Balears

El conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori ha mantingut una reunió amb la presidència de la companyia, que es compromet a traslladar el missatge als possibles compradorsDins el seguit de contactes que la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori manté en el tema de la venda d’Spanair, aquest dijous el conseller Gabriel Vicens (PSM-EN), juntament amb el seu equip, ha mantingut una reunió amb la presidència d’Spanair: Lars Lindgren, president executiu, Marcus Hedblom, director general i corporatiu, Javier Mendoza, subdirector general i director de Producció i Hector Sandoval, director de Recursos Humans.

Aquest contacte ha servit per exposar un cop més la postura de la Conselleria, i fer palès al president d’Spanair la gran importància que té per a les Illes Balears el manteniment de l’estructura operativa de la companyia a les Illes, principalment per les repercussions econòmiques, laborals i de connectivitat.

Gabriel Vicens també ha volgut remarcar com d’important és la informació puntual i de primera mà, de cara a generar un clima de tranquil•litat i evitar, així, la incertesa que en aquests moments domina dins l’entorn laboral.

La Conselleria ha instat els directius d’Spanair a què traslladin als possibles compradors el grau d’importància que tots aquests punts tenen per al Govern de les Illes Balears, així com la seva voluntat de treballar amb la futura empresa per aconseguir i garantir tots aquest objectius.

El Sr. Lindgren ha recollit tots aquests punts i s’ha compromès a traslladar el missatge i l’interès del Govern cara als possibles compradors i de mantenir la lĂ­nia de comunicaciĂł oberta. D’altra banda ha informat que SAS prioritza dels futurs compradors que siguin solvents i que disposin d’uns plans de potenciaciĂł viables de cara al futur de l’empresa.ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: