"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 01/04/2008

El PSM de B煤ger considera que el trencament unilateral del pacte per part d'UM perjudica els interessos del poble

El batle, Pere Perell贸, continuar脿 governant de manera "responsable i honesta"L'agrupaci贸 del PSM-EN de B煤ger, encap莽alada pel seu secretari general i batle de la localitat, Pere Perell贸, davant la situaci贸 pol铆tica del municipi, vol manifestar:


- Uni贸 Mallorquina t茅 tota la responsabilitat del trencament del pacte de governabilitat a l'Ajuntament de B煤ger. Aquesta 茅s una situaci贸 no volguda pel PSM-EN, que sempre ha respectat els acords assolits i fins ara ha fet tot el possible per mantenir aquest pacte. Fins i tot en el darrer plenari el batle va retirar la proposta de Pressuposts municipals davant les amenaces d'UM de votar-hi en contra. El PSM-EN ha intentat reconduir la situaci贸 de distanciament entre els dos socis fins al darrer moment.

- La deslleialtat d'Uni贸 Mallorquina amb l'acord de govern amb el PSM-EN perjudica els interessos del poble de B煤ger. Culmina ara amb el trencament unilateral del pacte, per貌 va comen莽ar amb votacions contr脿ries a iniciatives presentades pel PSM-EN que 煤nicament pretenien beneficiar la gent del poble, com per exemple a l'hora d'iniciar els tr脿mits per sol路licitar una nova escola. A m茅s, des del PSM-EN pensam que l'actitud d'UM no es fonamenta en problemes reals relacionats amb la gesti贸 del consistori, sin贸 que t茅 l'origen en la dificultat d'UM per acceptar el fet que el PSM-EN pogu茅s ostentar la batlia (fins el moment que el batle d'UM va cedir la batlia a Pere Perell贸 els dos darrers anys de la legislatura passada, en virtut del pacte, no hi va haver cap problema en les relacions entre els dos socis de govern).

- Des del PSM-EN sospitam que UM no ha assumit el pacte de govern, i des de les passades eleccions municipals ha aprofitat el temps per recompondre les relacions amb el Partit Popular. Nom茅s quan han pensat que podien intentar formar una majoria alternativa al consistori, han cercat excuses per trencar el pacte amb el PSM-EN.

-En aquests moments, el PSM-EN ha d'actuar amb responsabilitat i ha de mirar pels interessos dels ciutadans de B煤ger. Per aix貌, la voluntat del batle, Pere Perell贸, 茅s continuar amb la gesti贸 de govern a l'Ajuntament com ha fet fins ara, de manera responsable i honesta. En els propers dies es reunir脿 l'agrupaci贸 de la formaci贸 nacionalista per tal d'analitzar la situaci贸 pol铆tica derivada del trencament del pacte de governabilitat per part d'UM.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: