"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/03/2008

El CJIB aprova dues resolucions dels JEN per reclamar ajudes a l'habitatge i condemnar els atacs al Tibet

La primera demana ajuts adequats a la realitat de les Illes Balears i la segona proposa boicotejar els Jocs Olímpics si la Xina no rectificaL'Assemblea del Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), reunida el passat dissabte a Palma, va aprovar dues resolucions a instàncies dels Joves d'Esquerra Nacionalista (JEN-PSM), referides a les ajudes a l'accés a l'habitatge i a la repressió del Tibet per part de la Xina.

En la primera, el CJIB critica els ajuts del Govern de l'Estat de 210 ‚ā¨ per al lloguer jove, per considerar que no tenen en compte la realitat de les Illes Balears (on els joves han de destinar un 83% del sou a l'habitatge, i on els sous s√≥n un 10% m√©s baixos que la mitjana estatal, dades que ens situen per davall de la resta de Comunitats de l'Estat). Per aix√≤, la resoluci√≥ insta les Administracions a establir ajuts destinats a qu√® els joves no hagin d'invertir m√©s d'un ter√ß del sou en habitatge, tenint en compte la realitat de cada territori, i proposa que aquestes mesures vagin acompanyades d'altres mesures, com ara dinamitzar els habitatges buits i habilitar habitatges p√ļblics de lloguer.

Pel que fa a la segona resoluci√≥, el CJIB condemna la repressi√≥ del poble tibet√† per part de les autoritats xineses, i denuncia que l'actitud passiva del Govern de l'Estat en aquest conflicte el converteix en "c√≤mplice de la part sacsejadora dels Drets Humans". A m√©s, el text insta els Governs balear i espanyol a condemnar els fets i a boicotejar els Jocs Ol√≠mpics de Pek√≠n "si no es produeix un canvi d'actitud radical de la Xina envers el Tibet".Ě
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: