"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 17/10/2003

El PSM demana al Consell de Mallorca la convocat貌ria urgent de la comissi贸 de seguiment del Pla Territorial

El PSM ha demanat al Consell de Mallorca que convoqui la comissi贸 de seguiment del Pla Territorial. Antoni Alorda, portaveu del grup de consellers del PSM, ha fet un prec en aquest sentit a la Comissi贸 Insular d’Urbanisme.

Els nacionalistes consideren que l’equip de govern ha de donar explicacions sobre el moment en qu猫 es troba l’elaboraci贸 del pla i les modificacions introdu茂des arrel del pacte entre PP i UM. El PSM no considera correcte que vagin coneixent les novetats a trav茅s dels mitjans de comunicaci贸, sense que l’equip de govern s’hagi dignat a convocar en cap moment la comissi贸 de seguiment, que 茅s l’貌rgan institucional de debat del Pla, on el govern hauria d’explicar els seus treballs i escoltar el parer i les aportacions de l’oposici贸.

En qualsevol cas, el PSM expressa la seva oposici贸 a alguna de les mesures que han anat transcendint com l’aparici贸 de noves autopistes, m茅s camps de golf (tamb茅 a l’interior de l’illa) o la urbanitzaci贸 de Es Trenc, novetats que, al seu parer, fan preveure una involuci贸 en el plantejament del Pla cap al desenvolupisme en la l铆nia anunciada en el document del pacte PP-UM. Ben al contrari, els nacionalistes apunten que el Pla hauria de servir per redre莽ar el model de la balearitzaci贸. Aix貌 no obstant, els nacionalistes esperen con猫ixer detalls del Pla i de les altres novetats per poder formar-se una opini贸.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: