"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 15/10/2003

El PSM de Palma sol路licita a l'Ajuntament la retirada de la proposta d鈥檜bicaci贸 del nou hospital a Son Sardina

El grup municipal del PSM a Palma ha sol路licitat a l鈥橝juntament la retirada de la proposta d鈥檜bicaci贸 del nou hospital de Palma a la zona de Son Sardina, donat que, juntament amb el 2n cintur贸, col路lapsar脿 el poble, destruir脿 el paisatge i disminuir脿 la qualitat de vida d鈥檃quest indret de ciutat que conserva la fesomia de poble i l鈥檈ntorn natural ideal.

EL PSM recorda que al darrer plenari l鈥檈quip de govern va mostrar quatres ubicacions (im)possibles pel nou hospital de Palma i que en aquest moments la Conselleria de Salut ha explicat als grups pol铆tics les diferents ubicacions, per tal que es posicionin.

Els nacionalistes expliquen que, a la vegada que es proposaven els solars pel nou hospital, es presentava el Pla de Carreteres del Consell de Mallorca que afectava molt negativament Palma, apostant clarament per facilitar i incentivar el transport privat amb la creaci贸 de vies r脿pides la qual cosa ser脿 molt perjudicial a mig i llarg termini.

El PSM a Cort considera que les zones de Son Sardina i Sa Garriga es veuran greument afectats per aquestes dues infrastructures: el 2n cintur贸 i el possible hospital. No hi ha dubte que aquestes grans obres canviaran per complet la fesomia de Son Sardina i Sa Garriga, dos indrets de ciutat que encara ara conserven un car脿cter de poble tranquil i amb qualitat de vida.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: