"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/10/2003

El PSM dóna suport als metges d’atenció primària en les seves reivindicacions

El PSM considera que les reivindicacions de col·lectiu de metges d’Atenció Primària són justes i que han de ser escoltades pel president Matas i per la consellera Castillo ja suposarien una millora en la qualitat sanitària a aquestes illes.

Tant el president com la consellera han anunciat que posarien en marxa una sèrie de mesures per millorar la qualitat i per humanitzar la sanitat a aquesta comunitat; fer cas a aquestes reivindicacions seria una bona manera de convertit en realitat els seus anuncis. Què més humà que el metge de capçalera pugui atendre els pacients el temps que sigui necessari, en lloc de despatxar-los en sis minuts?

D’altra banda, poder atendre bé els usuaris que acudeixen a Atenció Primària evitaria que molts d’aquests pacients acudissin hores després a urgències. Comença a ser hora que la frase “fer una visita de metge” perdi el seu significat de brevetat.

A més, aquest és una constatació més que s’ha d’exigir ara al senyor Aznar un millor finançament econòmic i no esperar a que passin les eleccions del mes de març. No és lògic que el Partit Popular proposi un pacte perquè la sanitat ha d’estar per damunt del joc polític i pretenguin utilitzar-ho com a arma electoral pel 2004.

Els nacionalistes consideren que és un bon moment perquè el president Matas i la consellera Castillo demostrin que realment tenen la voluntat política d’humanitzar i millorar la qualitat de la sanitat a les nostres illes i es posin a treballar.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: