"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/10/2003

El PSM celebra les seves jornades de formació sota el lema “Territori i Medi Ambient”

El PSM-Entesa Nacionalista celebra els dies 10 i 11 d’octubre al local parroquial d’Es Coll d’en Rebassa (c/ Arxiprest Borràs,23) les seves jornades de formació sota el lema “Territori i Medi Ambient”.

Les sessions començaran demà divendres a les 19,00 hores amb la presentació per part de Mateu Morro, secretari general del PSM, i amb la ponència inaugural que serà pronunciada per Antoni Martínez, professor d’Ecologia de la UIB.

El PSM considera que la lluita ecologista a les Illes Balears ha estat molt llarga, però amb resultats força importants. Aquest procés, i d’aquí en deriva el seu èxit, s’ha basat en la tasca d’explicació, de cercar suports socials importants, de fer una feina de pedagogia. Segons els nacionalistes, encara queda molta feina per fer per tal d’aconseguir un desenvolupament econòmic respectuós amb el medi, que no alteri irremissiblement els sistemes dinàmics naturals, ja que aquests són, precisament, la seva font d’alimentació.

Per al PSM, l’ecologisme ha estat sempre una de les seves senyes d’identitat. De fet, la defensa i la protecció del territori i les polítiques ambientals han marcat, des dels seus inicis, la història i la trajectòria política del PSM. Els nacionalistes consideren que l’establiment d’un nou model territorial que moderi el creixement urbanístic i permeti reequilibrar el territori de forma eficaç i perdurable és una de les seves prioritats polítiques.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: