"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 02/10/2003

El PSM sol路licita al Delegat del Govern la retirada de la multa imposada a Joan Amer per una acci贸 pac铆fica contra la guerra d鈥橧raq

El PSM-Entesa Nacionalista ha presentat una moci贸 al Ple del Consell de Mallorca per tal que aquesta instituci贸 sol路liciti al Delegat del Govern Espanyol a les Illes Balears, Sr. Miquel Ramis, la retirada de la multa imposada a Joan Amer per una acci贸 pac铆fica d’expressi贸 de rebuig a la guerra d’Iraq.

Els nacionalistes recorden que el passat 12 de febrer, tres dies abans de la jornada en qu猫 milers de ciutadans de tot el m贸n es varen manifestar contra l’agressi贸 a Iraq, el ciutad脿 mallorqu铆 Joan Amer va desplegar una pancarta contra la guerra a l’estadi de Son Moix a Palma. El PSM considera que Joan Amer, un militant de l’ecologisme i un actiu participant en les mobilitzacions pacifistes, no va fer altra cosa que expressar el mateix que desenes de milers de persones expressaven al carrer. En aquest sentit, l’oposici贸 de Joan Amer a la guerra contra Iraq era compartida, segons tots els estudis demosc貌pics, per una aclaparadora majoria de la poblaci贸.

Davant la multa de 3.000 euros imposada a Joan Amer pel Delegat de Govern a les Illes Balears, a proposta de la Comissi贸 Nacional contra la viol猫ncia als Espectacles Esportius, el grup de consellers del PSM-Entesa Nacionalista considera que aquest organisme ha d’actuar en casos de missatges que incitin a la viol猫ncia o actes violents, circumst脿ncies que no es donaven en aquest cas. Els nacionalistes mostren la seva sorpresa per la dilig猫ncia amb qu猫 ha actuat la Delegaci贸 de Govern durant tot el proc茅s, la qual cosa contrasta amb els retards amb qu猫 tramita les mat猫ries lligades amb la immigraci贸.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: