"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 01/10/2003

El PSM demana la compareixen莽a del delegat del Govern perqu猫 expliqui la seva postura en mat猫ria d鈥檌mmigraci贸

El PSM demana la compareixen莽a de Miquel Ramis, delegat del Govern, a la Comissi贸 d鈥橝ssumptes Socials del Parlament de les Illes Balears perqu猫 expliqui quina 茅s la pol铆tica que segueix la delegaci贸 del Govern en mat猫ria d鈥檌mmigraci贸. En aquest sentit, els nacionalistes consideren que previ a la creaci贸 d鈥檜n centre d鈥檌nternament d鈥檌mmigrants, la Delegaci贸 del Govern ha de complir la llei i ha d鈥檃gilitar el procediment d鈥檕btenci贸 de documentaci贸 per part de les persones immigrants.

Segons el PSM, el fet que les persones d鈥檃ltres pa茂sos hagin d鈥檈sperar fins a dos anys per obtenir la documentaci贸 de la Delegaci贸 del Govern 茅s un dels motius pels quals les persones sense papers es poden trobar en situacions d鈥檃b煤s i d鈥檈xplotaci贸 que no denuncien per por de ser expulsats. En aquest aspecte, els nacionalistes manifesten que la incapacitat de l鈥橝dministraci贸 Central i de la Delegaci贸 del Govern de complir la llei d鈥檈strangeria en mat猫ria de documentaci贸 茅s una demostraci贸 m茅s del frac脿s de la Llei d鈥檈strangeria.

Els PSM considera que s鈥檋an de potenciar iniciatives com els serveis que oferien l鈥橧nstitut Balear d鈥橝fers Socials (IBAS) o l鈥橝juntament de Palma per afavorir que totes les persones immigrants o no, amb papers o sense, tenguin acc茅s a un habitatge digne i per evitar que es produeixin situacions d鈥檈xplotaci贸, d鈥檌ndig猫ncia o d鈥檌ndefensi贸.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: