"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/09/2003

El PSM expressa el seu suport a les reivindicacions contra el desenvolupament de la LOCE i en defensa de la llengua

El PSM considera dels decrets que desenvolupen la LOCE (Ley de calidad) fa perillar la pres√®ncia del catal√† en l’√†mbit de l’ensenyament aix√≠ com els dissenys curriculars propis. En aquest sentit, els nacionalistes comparteixen les afirmacions fetes des de l’STEI i donen suport a les reivindicacions contra el desenvolupament de la LOCE i en defensa de la llengua pr√≤pia de les Illes Balears.

Els nacionalistes demanen al conseller Fiol que tengui en compte les peticions de la comunitat educativa i del sindicat STEI i que negoci√Į amb la ministra Pilar del Castillo la retirada dels decrets a les Illes Balears per no estar adaptats a la realitat d’aquesta comunitat.

D’altra banda, el PSM manifesta la seva preocupaci√≥ per la modificaci√≥ del decret sobre coneixements de catal√† dels docents i temen que sigui una mesura m√©s per fer retrocedir el catal√† a la comunitat de les Illes Balears. Segons els nacionalistes, despr√©s de la rebaixa d’exig√®ncia de nivell de catal√† als funcionaris p√ļblics, el Govern de les Illes Balears vol actuar contra la normalitzaci√≥ ling√ľ√≠stica en l’√†mbit de l’ensenyament, √†mbit fonamental per a caminar cap a la plena normalitzaci√≥ ling√ľ√≠stica a la nostra comunitat.

El PSM considera que aquesta modificaci√≥, a m√©s de ser una mostra m√©s que la idea de biling√ľisme del senyor Matas i del PP √©s caminar cap al monoling√ľisme, pot suposar un gravi comparatiu per tots aquells docents que han fet l’esfor√ß per adaptar-se a la normativa i que ara veuran que el professorat sense titulaci√≥ de catal√† pot tenir els mateixos drets que ells.

Ě
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: