"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 14/01/2008

El BLOC critica que Armengol s'oposi a la suspensi贸 cautelar judicial de Can Domenge

Segons la coalici贸, la decisi贸 de la l铆der socialista 茅s contradict貌ria, decebedora i no 茅s neutralEl BLOC per Mallorca lamenta que la presidenta del Consell de Mallorca i l铆der del PSOE mallorqu铆, Francina Armengol, s'hagi oposat a la sol鈥icitud dels partits BLOC de suspendre cautelarment el projecte urban铆stic de Can Domenge per via judicial. La presidenta del Consell s'ha pronunciat en aquest sentit en ser requerida pel jutjat, que ha sol鈥icitat l'opini贸 de les parts implicades arran de la sol鈥icitud plantejada el passat mes de desembre pels serveis jur铆dics del BLOC de suspensi贸 cautelar de l'operaci贸 urban铆stica.

La coalici贸 nacionalista, d'esquerres i ecologista havia sol鈥icitat al jutge la suspensi贸 cautelar del concurs de Can Domenge davant la possibilitat que el contenci贸s administratiu interposat pels partits que la integren quedi en suspens fins que es resolgui la causa penal oberta, la qual implica una major duraci贸 del procediment. D'altra banda si les obres previstes al solar de Can Domenge s'iniciassin en breu, aix貌 implicaria la modificaci贸 de terrenys i la construcci贸 d'estructures de dif铆cil reparaci贸. Per al BLOC continuen vigents els arguments que havien motivat la presentaci贸 del contenci贸s: el fet que l'operaci贸 contenia moltes irregularitats (adjudicaci贸 del solar per la meitat del preu de mercat, terminis del concurs insuficients, etc) i que no contemplava beneficis socials, com ara HPO. En la sol鈥icitud, el BLOC exposa que "existeixen suficients arguments per donar suport a la suspensi贸 cautelar postulada per aquesta part".

Davant d'aquesta situaci贸, el BLOC considera que la decisi贸 d'Armengol d'oposar-se a la suspensi贸 cautelar 茅s unilateral, decebedora, no 茅s neutral i contradiu el que ella mateixa havia assegurat. Des del BLOC es recorda que la presidenta del Consell s'havia comprom猫s a cercar una soluci贸 per la via judicial, que 茅s l'adient en aquest cas.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: