"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/01/2008

L'Executiva del PSM fa una proposta de coalició nacionalista i progressista per concórrer a les eleccions estatals

La proposta haurà de ser debatuda al Consell de Direcció Política

L'Executiva del PSM ha debatut aquest dilluns el procés de conformació d'una candidatura de caràcter nacionalista i progressista per les properes eleccions estatals. La proposta que s'elevarà al Consell de Direcció Política és la següent:

1. Es proposa formar una candidatura al Congrés dels Diputats, de caràcter nacionalista i progressista, amb l'objectiu de trencar el bipartidisme PP-PSOE i situar una veu pròpia de les Illes Balears al Congrés.

2. La candidatura prendrà la forma d'una plataforma sense sigles. El nom d'aquesta candidatura es consensuarà entre els partits que hi formin part.

3. La candidatura haurà de ser el més ampla possible, i es conformarà amb aquelles forces polítiques que han acceptat els termes i el decàleg programàtic proposats pel PSM-EN. Es proposa que, prioritàriament, les negociacions se centrin amb Esquerra, Entesa i UM, tot i que es deixa la porta oberta a la incorporació d'altres forces que s'hi vulguin sumar i que acceptin igualment els termes i el programa proposats pel PSM-EN.

4. El candidat serà Pere Sampol. Si és elegit, serà diputat els quatre anys de legislatura.

5. La coalició incorporarà candidats de totes les illes en llocs rellevants.

Aquestes propostes hauran de ser debatudes i, si escau, ratificades pel Consell de Direcció Política del PSM-EN, que se celebrarà el proper dijous dia 10 de gener.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: