"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 17/12/2007

El BLOC insta el govern municipal de Felanitx (PP) a ser "coherent" i desclassificar Can Mar莽al Vell

Els portaveus Biel Barcel贸 i Nicolau Barcel贸 presenten una inst脿ncia perqu猫 el consistori inclogui la suspensi贸 de llic猫ncies de l'urbanitzable en el proper plenari



El BLOC per Felanitx ha presentat avui una inst脿ncia perqu猫 l'equip de govern municipal (PP) incorpori en l'ordre del dia del proper plenari un punt per al "debat i aprovaci贸 d'una suspensi贸 de llic猫ncies a Can Mar莽al Vell" i per "estudiar la tramitaci贸 i aprovaci贸 inicial d'una modificaci贸 puntual del Pla General d'Ordenaci贸 que desclassifiqui aquest sector de s貌l urbanitzable". El portaveu del BLOC per Felanitx, Nicolau Barcel贸, ha argumentat que "l'Ajuntament hauria d'adoptar aquesta resoluci贸 per coher猫ncia amb l'acord de plenari del passat dia 3 de desembre, en qu猫 s'instava a les administracions competents a desclassificar Can Mar莽al Vell; i tamb茅 per coher猫ncia de la batlessa Catalina Soler, que en la seva condici贸 de diputada ha reivindicat la protecci贸 d'aquest espai". El portaveu de la coalici贸 ecologista, nacionalista i d'esquerres considera que Soler ha de demostrar la sinceritat d'aquest "gir radical" en la pol铆tica territorial del PP, ja que fa uns mesos el BLOC va presentar esmenes a les Normes Subsidi脿ries per protegir aquest espai, i el PP les va rebutjar.

Al seu torn, el portaveu del BLOC per Mallorca, Biel Barcel贸, qui tamb茅 ha assistit a la presentaci贸 d'aquesta inst脿ncia, ha assegurat que el grup parlamentari d贸na suport a aquesta iniciativa: "celebram que ara tots els partits, fins i tot el PP, defensin all貌 que nosaltres hem defensat sempre: la protecci贸 del territori. Confi茂 que el Projecte de Llei de Mesures Urgents per al Desenvolupament Territorial Sostenible s'aprovi per unanimitat al Parlament, i que s'hi afegesqui la protecci贸 de Can Mar莽al Vell, de Biniorella (a Cala Blanca, Andratx) i d'Es Pujol (a Santany铆). Mentrestant, demanam al PP que sigui coherent i que demostri el seu nou tarann脿 proteccionista als ajuntaments on governa, amb fets concrets com ara la desclassificaci贸 de Can Mar莽al Vell". Biel Barcel贸 considera que el canvi de postura dels populars respecte a la pol铆tica territorial obeeix al fet que "el PP est脿 comen莽ant a entendre alguns dels motius que el van portar a perdre les passades eleccions, entre ells la pol铆tica de destrucci贸 del territori que va aplicar el Govern de Jaume Matas".

A la presentaci贸 de la inst脿ncia han assistit, a m茅s de Nicolau Barcel贸 i Biel Barcel贸, els regidors Pere Antoni Benn脿ssar i Miquel 脌ngel Benn脿ssar, i el diputat Antoni Alorda.




      

 

 




PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: