"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 16/12/2007

El PSM participa en la concentraci贸 per celebrar la protecci贸 de Cala Blanca (Andratx)

Biel Barcel贸: "avui estam de celebraci贸 perqu猫 gr脿cies al PSM aquest espai est脿 m茅s protegit que mai, i perqu猫 donam la benvinguda al PP al club dels qui lluitam per la protecci贸 del territori"Una trentena de militants i simpatitzants del PSM han participat en la concentraci贸 que s'ha fet aquest diumenge a Cala Blanca (Andratx) per celebrar la protecci贸 d'aquest espai natural, incl貌s al Decret i al Projecte de Llei de Mesures Urgents de Protecci贸 del Territori, impulsats per la Conselleria de Mobilitat i Ordenaci贸 del Territori (dirigida pel nacionalista Biel Vicens). Entre els assistents hi havia els regidors del PSM a Andratx, Biel Puigserver i Joan Manera, aix铆 com el secretari general de la formaci贸, Biel Barcel贸. La concentraci贸 havia estat convocada en un primer moment pel PP, i dissabte el PSM va anunciar que tamb茅 hi participaria.

Biel Barcel贸 ha explicat la pres猫ncia del PSM en l'acte: "nosaltres hem defensat Cala Blanca des del primer dia. Avui estam d鈥檈nhorabona, perqu猫 gr脿cies al PSM aquest espai est脿 m茅s protegit que mai, i tamb茅 perqu猫 donam la benvinguda al PP al club dels qui lluitam per la protecci贸 del territori". Barcel贸 ha recordat que el PP d'Andratx va tenir l'oportunitat de desclassificar Cala Blanca i Biniorella durant la tramitaci贸 de les Normes Subsidi脿ries, la passada legislatura, i no ho va fer.

D'altra banda, el dirigent nacionalista i portaveu del BLOC al Parlament ha anunciat que, durant la tramitaci贸 parlament脿ria del Projecte de Llei de Mesures Urgents per al Desenvolupament Territorial Sostenible, el seu grup proposar脿 consensuar esmenes entre les forces pol铆tiques que donen suport al Govern i l'oposici贸 amb l鈥檕bjectiu d鈥檈stendre la protecci贸 a altres zones. Barcel贸 s鈥檋a mostrat partidari d鈥檌ncloure-hi la suspensi贸 de l鈥檜rbanitzable de Biniorella, adjacent a l'espai ja protegit de Cala Blanca).
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: