"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/12/2007

El PSM d’Andratx assistirà a la concentració del PP “per a celebrar la protecció de Cala Blanca”

Els nacionalistes andritxols, doblement satisfets: perquè “gràcies al PSM Cala Blanca està més protegida que mai” i pel “gir radical en la política territorial del PP”Els regidors del PSM a Andratx, Biel Puigserver i Joan Manera, han anunciat que l'agrupació nacionalista andritxola acudirà demà diumenge a la concentració que el PP ha convocat a Cala Blanca. Els regidors asseguren que hi ha “dos motius de celebració”. D’una banda, “la protecció definitiva” de Cala Blanca: “després de molts d'anys de lluita, quasi sempre en solitari, és un fet objectiu que Cala Blanca, en aquests moments, està més protegida que mai. I això és gràcies a les mocions que el PSM ha presentat a l'Ajuntament i al Consell i, sobretot, al Decret i a la Llei de Mesures Urgents que el conseller del PSM Gabriel Vicens ha enllestit”, ha afirmat Manera.

L’altre motiu de celebració, segons els nacionalistes, és el fet que “altres partits polítics s'afegeixen a les nostres reivindicacions. La darrera mostra és la insòlita concentració que el PP ha convocat a Cala Blanca. Des del PSM d'Andratx celebram aquest gir radical en la política territorial d'aquest partit i agraïm que ens hi hagin convidat. Diumenge ens veurem a Cala Blanca”.

Els regidors del PSM confien que els membres del PP d’Andratx, “a través de l'encís extraordinari de Cala Blanca, sentin el crit de la natura, del planeta, i que reflexionin sobre les polítiques que han aplicat cada vegada que han tengut poder, o en les que segueixen aplicant allà on poden, i que les canviïn definitivament”.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: