"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/12/2007

El PSM de Santanyí presentarà al ple de divendres una moció per aturar el camp de golf d'Es Pujol

El regidor nacionalista Maties Pizarro demana el suport de tots els grups: "si el PP està tan interessat en aturar el projecte, divendres tendrà una oportunitat d'or"El regidor del PSM a Santanyí, Maties Pizarro, presentarà per la via d'urgència al plenari que se celebrarà el proper divendres una moció en què planteja la modificació de les Normes Subsidiàries per tal de prohibir nous camps de golf al municipi. Així mateix, proposa la suspensió d’atorgament de llicències de parcel•lació de terrenys i edificació a tot el sòl rústic del terme municipal per a l’ús de camp de golf i oferta associada, mentre es tramita la modificació de les Normes Subsidiàries. La moció té com a objectiu aturar el projecte de camp de golf a Es Pujol i l'oferta residencial complementària (que inclou un hotel de 450 places amb apartaments dispersos).

El regidor nacionalista hi demana el suport de totes les forces polítiques amb representació al consistori, i especialment a l'equip de govern, del PP, ja que aquest partit s'ha pronunciat darrerament a favor d'evitar aquest projecte urbanístic: "si el PP està tan interessat en aturar el projecte, divendres tendrà una oportunitat d'or per fer-ho".

Maties Pizarro argumenta que aquest projecte de camp de golf i l'oferta complementària associada "suposa una amenaça sobre el sòl agrari i el paisatge municipal i, en especial, sobre el nucli proper de l’Alqueria Blanca. De fet, les 60 hectàrees del projecte superen l’ocupació del nucli de l’Alqueria, de tan sols 30 hectàrees i 850 habitants".

Actualment està en mans del Consell de Mallorca l'aprovació o denegació de l'operació, però tot i així el regidor del PSM considera "oportú exercir la competència municipal en matèria d’urbanisme per decidir sobre Es Pujol i, en general, sobre projectes de camps de golf amb oferta complementària en el municipi de Santanyí".
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: