"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 12/12/2007

El BLOC demana al jutjat la suspensi贸 cautelar del projecte urban铆stic de Can Domenge

La coalici贸 confia que el Consell de Mallorca s'hi pronunci茂 de manera favorableEls serveis jur铆dics del BLOC per Mallorca han presentat davant el jutjat la sol鈥icitud de suspensi贸 cautelar del projecte urban铆stic de Can Domenge. Aquesta sol鈥icitud es presenta com a resposta a la recent notificaci贸 judicial en qu猫 s'informava que la tramitaci贸 del contenci贸s administratiu interposada pels partits del BLOC contra aquesta operaci贸 urban铆stica (per entendre que contenia moltes irregularitats i no contemplava beneficis socials, com ara HPO) s'ha de sumar a la causa penal oberta.

La coalici贸 nacionalista i d'esquerres justifica la necessitat d'aquesta suspensi贸 cautelar argumentant que la causa penal implica una major duraci贸 del procediment, i d'altra banda 茅s previsible que les obres que es realitzaran al solar de Can Domenge s'iniciaran en breu, la qual cosa implicaria modificaci贸 de terrenys i construcci贸 d'estructures de dif铆cil reparaci贸. A m茅s, els serveis jur铆dics del BLOC reiteren els arguments que havien motivat la presentaci贸 del contenci贸s: adjudicaci贸 del solar per la meitat del preu de mercat, terminis insuficients, etc. Com a conclusi贸, consideren que "existeixen suficients arguments per donar suport a la suspensi贸 cautelar postulada per aquesta part".

Finalment, per tots aquests motius, el BLOC per Mallorca confia que, quan el jutge comuniqui la sol鈥icitud a les parts implicades, el Consell de Mallorca es pronunci茂 de manera favorable a la suspensi贸 cautelar de l'operaci贸 de Can Domenge.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: